0 Yht: 0,00 € Valikko

C-Vita 500 mg pitkävaikutteinen (1 × 90tabl)

11,80 €
155,26 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90tabl
Tuotenumero (Muu) 9207932

Markkinoija

Vitabalans Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Pitkävaikutteinen C-vitamiini. Ei sisällä laktoosia, sokeria, gluteenia tai maitoproteiinia.

Käyttötarkoitus:

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tuhoutuu helposti ruuanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta. Ravinnosta parhaiten C-vitamiinia saa tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. C-vitamiinia on hyvä saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöön suurina määrinä. C-vitamiini on elimistössä antioksidantti, mikä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin (tukikudoksen) muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

C-vitamiinia kannattaa nauttia, jos altistuu stressille, rasitukselle tai tupakoi, sillä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. C-vitamiini vaikuttaa myös vastustuskykyyn, sillä se edistää immuunijärjestelmän (=kehon puolustusjärjestelmä viruksia ja bakteereita vastaan) normaalia toimintaa.

Annostelu:

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa. C-VITA-tabletti kannattaa ottaa aamupalan yhteydessä, sillä C-vitamiini myös lisää ravinnon raudan imeytymistä. Kun tabletin ottaa aamulla, siitä vapautuu suolistossa koko päivän ajan tasaisesti vitamiinia elimistön käyttöön.

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

  • C-vitamiinia 500 mg

Sisältö:

Pakkaus sisältää 90 tablettia.

Ainesosaluettelo:

L-askorbiinihappo, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiillotusaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polydekstroosi, polyeteeniglykoli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väriaineet (riboflaviini, titaanidioksidi).

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annosta ei tule ylittää.